Mellkasprotektor

Mellkas protektor motorosoknak a bordák, a tüdő és a szív védelmében

Mellkasi sérülések

Az emberi fej ütközésekkel szembeni ellenállóképességét a bukósisakkal lehet fokozni, ugyanerre a test esetében a protektorok hivatottak. Ma már minden épeszű motoros hord térd-, könyök-, váll- és gerincprotektorokat. Mi kellhet még? Motoros baleseteknél egyre gyakrabban fordulnak elő mellkasi sérülések. Egy mellel „levett” autó vagy szalagkorlát súlyos, életveszélyes borda- és tüdősérülésekkel járhat. Hogyan lehetne ezek ellen védekezni?

Mellkasi sérülések

Vége a bordák védtelenségének

Mellkasprotektor

Off-road motorosok páncéljának már régóta része, utcai védőfelszereléseknél viszont ma még kevésbé elterjedt a mellkasprotektor. De gondolj bele, tíz éve még a térdvédő sem volt „divat”, nemhogy a gerincprotektor. Eljön az idő, amikor ugyanolyan természetes lesz felvenni a mellkasprotektort egy nagy csapatás előtt, mint most a többi hasznos védőfelszerelést.

Az EVO protektoring kedvelt off-road és városi viselet

Az EVO protektoring kedvelt off-road és városi viselet

Powertector Hexa-C mellkasprotektor

A világ egyik legnagyobb protektorgyártójának mellkasprotektora apró, méhsejt formájú darabokból áll, ennek köszönhetően rugalmasan képes idomulni a motoros adottságaihoz. Pántokkal tudod magadra aggatni, de akár a gyártó System-B protektorával össze is kapcsolhatod. Annyira könnyű és rugalmas protektorról van szó, hogy egy idő után szinte észrevétlen a viselése, és egyáltalán nem zavar a szabad mozgásban.

Powertector Hexa-C mellkasprotektor

Powertector Hexa-C mellkasprotektor

SZPONZOROK

Shox motoros áruház

GRSP Magyarország Egyesület

Fast Ride Motoros magazin